en nl

“Per 1 mei zijn Royal Club Wild Orange, Royal Club Fresh Citrus en Royal Club Cassis niet langer verkrijgbaar in de supermarkt. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar vernieuwende smaken en we zien een stijgende vraag naar bittere frisdranken. Om in de supermarkten nog beter te kunnen voldoen aan deze vraag, hebben we besloten focus aan te brengen in het Royal Club assortiment op het schap en meer in te zetten op deze ´bittere´ categorie met onze Royal Club Ginger Ale, Royal Club Tonic en Royal Club Bitter Lemon. Maar we zitten natuurlijk niet stil; hou dus Royal Club goed in de gaten voor bijzondere nieuwe smaken in de toekomst!”

CONTACT

Vragen, ideeën of een klacht? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier. Natuurlijk zijn wij ook per post en telefonisch bereikbaar.

Heb je vragen over welke privacyrechten je kunt uitoefenen (inzage, correctie-, verwijderings-, beperkings- of overdrachtsverzoek en recht van verzet). Je kunt je verzoek indienen via het contactformulier. Geef duidelijk in het onderwerp aan dat het gaat om privacy (selecteer ‘Data Privacy Request’ bij ‘Subject’) en in het opmerkingenveld om welk verzoek het gaat

Adres
Vrumona Consumentenservice
Antwoordnummer 2210
3970 WD BUNNIK
(geen postzegel nodig)

Telefoon
0900-8786662 (lokaal tarief)
0800-8786662 (niet bereikbaar per gsm)

Uw bericht is verstuurd.

Uw bericht kon niet worden verzonden. Wilt u het nog een keer proberen?

Je reactie
Je gegevens